مواد لازم
سیب زمینی خام پوست کنده | 2 عدد |
هویج | 2 عدد |
جعفری | تقریبا 15 ساقه |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد | 2 لیوان |
ماست | 1 لیوان |
پنیر پیتزا رنده شده | 100 گرم |
روغن مایع | نصف لیوان |
نمک | 1 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه
سیب زمینیها را به شکل مکعبهای کوچک خرد کنید.
هویج را رنده کنید.
جعفریها را ریز خرد کنید.
تخم مرغ، روغن مایع و ماست را در ظرفی مخلوط کنید.
نمک، آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
حالا سیب زمینیهای خرد شده، جعفری خرد شده، هویج زنده شده و پنیر پیتزا را اضافه کرده و مخلوط کنید.
کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.
مواد را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.
در صورت تمایل روی مواد کمیکنجد بپاشید.
قالب را در فر از قبل گرم شده بگذارید و اجازه دهید کیک با حرارت 180 درجه بپزد.
وقتی روی مواد قرمز رنگ شد و سیب زمینیها پختند، فر را خاموش کنید.
کیک سیب زمینی را در اندازه و شکل دلخواه برش زده و سرو کنید.
نکات
در صورت تمایل میتوانید ذرت و یا قارچ هم به مواد اضافه کنید.
هویج و سیب زمینی همراه مواد پخته میشوند و لازم نیست آنها را آب پز نمایید.
سعی کنید سیب زمینیها را درشت خرد نکنید.
نوش جان