مواد لازم:
ماهی:۴۰۰ گرم
سیب زمینی پخته شده:۲ عدد
پنیر پیتزا:۵ قاشق غذاخوری (رنده شده)
تخم مرغ:۲ عدد
سیر:۲ عدد
پیاز:یک عدد
جعفری خرد شده:۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:به مقدار نیاز
روغن:برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. ابتدا ماهی را درون قابلمه قرار داده و به آن یک لیوان آب، ۲ حبه سیر خردشده و کمینمک و فلفل اضافه نمایید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا پبزد. بعد از اینکه ماهی پخت پوست و اسخوانهای آن را جدا کنید.
۲. ظرف مناسبی را برداشته و ماهی و سیب زمینی پخته شده را به آن اضافه نموده و خوب مخلوط کنید. میتوانید برای راحتی کار مواد را داخل غذا ساز ریخته و سریعتر مخلوط کنید. در ادامه پیاز، جعفری خرد شده، پنیر پیتزای رنده شده ، تخم مرغ و فلفل را اضافه نمایید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید در آخر نمک را نیز اضافه کنید.
۳. مواد را طوری با یکدیگر مخلوط نمایید که مایه صاف و یکدستی به دست آید.
۴. حالا تابه را روی حرارت قرار دهید و به آن روغن اضافه نموده، صبر کنید تا روغن داغ شود.
۵. در این مرحله از طرز تهیه کتلت ماهی, با یک قاشق از مایه کتلت مقداری را برداشته و درون روغن بریزید و با پشت قاشق کتلت را کمیپهن کنید. البته میتوانید برای داشتن شکل بهتر با دست کتلتها را با دست فرم داده سپس درون روغن قرار دهید. صبر کنید تا یک طرف آن سرخ شود بعد روی دیگر کتلت را نیز سرخ کنید. بعد از برشته و طلایی شدن هر کتلت آن را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی اش خارج شود. این عمل را تا تمام شدن مایه کتلت ادامه دهید.